Nekretnine Obradović
0
učitava se...
Vi i Nekretnine Obradović.

Zaposlenje

Želimo dobrodošlicu
najboljima.

U firmi gde su preduzetnički duh i “razmisljanje izvan uobičajenog” jedan od ključnih faktora brzog razvoja i uspeha, želimo da dobrodošlicu svima onima koji su najbolji, kao i onima koji to žele da postanu.


Postanite i vi deo našeg tima i stvarajmo uspeh zajedno.

Jedinstvena struktura poslovanja.

Ostvarivanje svakog pojedinca.

Kao jedan od već prepoznatljivih brendova sa raširenom mrežom, kao i upotrebom i razvojem najsavremenijih pristupa i alata u savremenom posredovanju u trgovini nekretninama, Nekretnine Obradović predstavljaju istinski dom za agente u posredovanju u prodaji nekretnina.


Šta vam možemo ponuditi?

Zaposlenje u našoj agenciji doneće vam korišćenje najsavremenije tehnologije, marketinških tehnologija, kao i personalizovanu podršku. Naš sajt je jedan od najsavremenijih, a naši agenti su posvećeni profesionalnom razvoju, dok agencija, sa svoje strane, obezbeđuje različite edukativne programe. I, naravno, ponosimo se najbolje organizovanom strukturom nagrađivanja agenata.


Smatramo, što je i jedan od osnovnih preduslova za uspešan rad i razvoj naše firme, da zadovoljstvo naših zaposlenih mora da bude i ostane naš prioritet.

Hajde da se upoznamo.

‍♀️Pridruzite se nasem Timu‍♂️! Kliknite i pozovite nas ️ 063/867-3560

Postanite deo tima

Zavirite u našu ponudu.

Više
Manje