Nekretnine Obradović
0
učitava se...

UMETNOST PRODAJE NEKRETNINA

Vaš uigrani tim profesionalaca.

Dobrodošli u
Nekretnine Obradović.

Prepoznajući aktuelne i buduće trendove, ekspanziju i rastuće potrebe na celokupnom tržištu nekretnina, odlučili smo se da u saradnji sa svojim mnogobrojnim partnerima i investitorima, koje smo stekli zahvaljujući posvećenosti u poslovanju u prethodnoj deceniji, razvijemo i sektor pružanja kompletnih usluga za prodaju objekata u novogradnji i na taj način zadovoljimo potrebe kako investitora, tako i svojih Kupaca.

Naša priča

Najsavremenija agencija za nekretnine.

Briga o klijentu

Svaki Klijent ima različite potrebe i jako je bitno da ih razumemo, kako bismo pristupili njihovom rešavanju, jer se nekretnina kupuje za ceo život ili barem duži vremenski period, tako da je ta odluka za Klijenta veoma važna, a pogotovo što je u pitanju jako velika suma novca ili čak njegova celoživotna ušteđevina.

3D virtuelne ture stanova

Jedan od najboljih načina za prikazivanje nekretnina je 3D virtuelna prezentacija stanova, koja Klijentima omogućava prikazivanje stana na sasvim novi način, pomoću ovih savremenih alata, čime vrednost i izgled Vaše nekretnine dobijaju sasvim novu dimenziju.

Pravni saveti

Prednost prodaje nekretnina preko Agencije za nekretnine je upravo ta, što Agencija ne sme da učini nikakvu grešku sa pravnog aspekta, kako ne bi izgubila licencu za rad. Naš advokat za nekretnine ima višegodišnje iskustvo u radu sa nekretninama i rešava sve probleme vezane za prodaju, zakup, kupovinu nekretnine, o ma kakvoj da je nekretnini reč.

Potpuna podrška

Kada dođete u našu Agenciju, videćete da svakom Klijentu pristupamo na poseban način i da svakom Klijentu posvetimo maksimalnu pažnju, vreme i energiju, kao i oglašavanje, marketing i dizajn. Naši klijenti imaju potpunu pravnu podršku advokata, usluge dizajnera, marketing menadžera, kao i fotografa.

naši agenti

Sjajan tim.

Vladimir Obradović

CEO

Maja Obradović

Partner, direktor razvoja

Katarina Milovanović

Office Manager

ALEKSANDRA STOJANOVIC

Agent prodaje

Aleksandra Turner

Agent prodaje

Anastazia Bojanic

Agent prodaje

BRANKA GOJKOVIC

Agent prodaje

Daliborka Latinovic

Agent prodaje

Djordje Milutinovic

Agent prodaje

Jelena Damnjanovic

Agent prodaje

Ljilja Baric

Agent prodaje

Loran Zutic

Agent prodaje

Maja Bekcic

Agent prodaje

MAJA DJINOVIC

Agent prodaje

Maja Obradovic

Agent prodaje

Marko Vukovic

Agent prodaje

Petar Veljkovic

Agent prodaje

Sanja Matic

Agent prodaje

Silva Brezavscek Rakijas

Agent prodaje

Snezana Mijailovic

Agent prodaje

Tanja Vasic

Agent prodaje

JEDINSTVENI

Osećaj bezbednosti.

Kakav je osećaj da nakon potpisivanja Ugovora o posredovanju sa našom Agencijom? Možete da se opustite, jer ćete kupiti, prodati, iznajmiti ili dati u zakup Vašu željenu nekretninu na najlakši i najbrži mogući način. Nećete morati da brinete o pravnim pitanjima, naš Agent prodaje je uvek tu da Vas posavetuje i da Vam se maksimalno posveti za sva pitanja ili nedoumice oko kupovine, prodaje nekretnina, kao i odabiru nove nekretnine prema Vašim merama. Takođe, možete biti bezbrižni i što se tiče oglašavanja, marketinga i grafičkog dizajna, jer u našoj Agenciji imamo sve to u ponudi.

Kontaktirajte nas

Više
Manje