Loran Zutic

Agent prodaje,Broj licence: 3620

063/867-3560, 011/409-3903

O agentu

Poštovani klijenti, Posle dugogodišnjeg rada u turizmu,hotelijerstvu i još po nekim usputnim poslovima sa minimalnim iskustvom sam počeo da se bavim posredovanjem u prometu nekretnina. Posao mi se u teoriji činio baš onakav kakav sam oduvek želeo „terensko-kancelarijski“ jer nekako to najviše možda i odgovara mom temperamentu. U praksi i jeste nešto tako ali iskreno nisam očekivao toliko neizvesnosti, stresa, susretanja sa „raznim“ ljudima.Prihvatio sam sve to kao deo posla rešen da idem napred.

Posao jeste individualan ali je i timski i naravno da mi predstavlja izazov i naravno da ću pokušati da dam sve od sebe i zbog sebe i zbog tima, ali prvenstveno zbog klijenata Naučio sam da nikad ne treba očekivati previše od onog što nije do mene samog, da bi se izbeglo kasnije eventualno razočarenje, pa sam se tako i postavio u svemu ovom. Poželeo bih svima puno sreće jer bilo šta u životu radili ona nam je svima uvek pomalo i potrebna...

Najviše sarađuje sa

    Moja specijalnost je posredovanje i kupovina stanova u starogradnji na svim centralnim gradskim opstinama osim Novog Beograda i Zemuna.

Društvene mreže

Stanovi agenta