Ova nekretnina je prodata. Pogledajte našu trenutnu ponudu.

BEZ PROVIZIJE ZA KUPCA- Novogradnja na Novom Beogradu u Bloku 63

VOJVODJANSKA

Najvažnije

Transakcija
Renta
Vrsta objekta
STAN
Godina gradnje
2022
Sprat
2/10
Struktura
4.0
Vrsta grejanja
cg
Lift
da
Novogradnja
da
Budite Prvi! Kliknite ovde i Pozovite ODMAH ️ 063/867-3560

O ovoj nekretnini

Prodajemo cetvorosoban stan u ekskluzivnom stambeno-poslovnom kompleksu Blok 63 koji se sastoji od dve lamele sa dve podzemne etaze.

Kompleks pripada Bloku 63, nalazi se na Novom Beogradu na uglu Vojvodjanske i Gan-dijeve ulice. Fantasticna lokacija gde se pored objekta prostiru parkovi, a blizina Lidla, skola, obdanista olaksava dnevnu organizaciju zivota. Povezanost sa drugim delovima grada je odlicna.

Sam objekat i stanovi grade se od visokokvalitetnih materijala kako bi zadovoljili sve krite-rijume energetske efikasnosti

Koncept Bloka 63 je moderan nacina stanovanja koji ce svojim stanarima prizuti komfor I udobnost na visokom nivou.

U stanu je predvidjena ugradnja visikokvalitetnih materijala od parketa i keramike do stolari-je. Keramika koja se ugradjuje je I klase renomiranog proizvodjaca "Marazzi" ili odgova-rajuceg, dok ce sanitarije biti nemackog proizvodjaca Laufen serije Pro.

Stan ima i svoje pripadajuce parking mesto koje se nalazi u jednoj od dve podzemne eta-ze. Cena garaznog mesta je od 11,700.00 do 13,640.00 evra.

Predvidjeni rok za zavrsetak radova je 31. 03. 2022. godina.
BEZ PROVIZIJE ZA KUPCA.


Od prostorija, ova nekretnina poseduje: Predsoblje, toalet, ostava, kuhinja, dnevna soba i trpezarija, degazman, dva kupatila, tri spavace sobe i lodja.

Dodatna dokumentacija: Gradjevinska dozvola

Dodatno

Internet
Garaža
Klima
Parking
Godina gradnje: 2022
Pozovite nas za ovaj stan