Press-novosti

3D PREZENTACIJA STANA-Virtuelna tura

(pre 439.958333333 dana)

Agencija NEKRETNINE OBRADOVIC, Nekretnine.rs i američka kompanija InsideMaps nedavno su se udružili na novom projektu - 3D virtuelne ture u prezentaciji stana.

Šta KLIJENT AGENCIJE NEKRETNINE OBRADOVIC dobija kao finalni proizvod nakon 3d skeniranja prostora?

Korisnik kao finalni proizvod dobija Virtuelnu Turu, Tlocrt (floorplan) i HDR fotografije prostora. Virtuelna tura je najlakši način da vidite,doživite neku nekretninu i da se šetate kroz nju kao da se stvarno u njoj nalazite. Uz pomoć virtuelne ture mozete fizički biti u Americi ili Aziji a razgledati nekretnine u Srbiji, uz pomoć računara, mobilnog telefona ili tableta. Takođe postoji mogućnost da uz pomoc VR naočara i virtuelne realnosti doživite određenu nekretninu kao da se i zaista krećete kroz nju. Tlocrt i HDR Fotografije su nezaobilazni alat u oglašavanju nekretnina.
Istrazivanja su pokazala da ovakav vid oglasavanja i oglasa potenciijalni kupci iz inostranstva pregledaju i do 50% vise puta od uobicajenog oglasa.

Koji su benefiti korišćenja ovakve tehnologije u  predstavljanju nekretnina? 

Korišćenjem OVE tehnologije unosimo novi standard u sferi oglašavanja nekretnina. Benefiti su prisutni i za kupce i za agencije za nekretnine. Stavite se u poziciju kupca nekretnine, koliko često se dešava da agent vodi kupce u razgledanje nekretnina koje ne odgovaraju njihovom zahtevima/ukusima? Uz pomoć virtuelnih tura kupci iz svojih fotelja mogu da razgledaju različite nekretnine i kada nađu onu  koja im najviše odgovara prema ličnim preferencijama, onda mogu da sa agentom posete taj prostor i uživo i uvere se u kvalitet i valjanost te nekretnine. Primetićete da je sa aspekta kupca glavni benefit na olakšavanju procesa kupovine i uštedi vremena. Kupci više nemaju potrebu da posećuju desetine različitih nekretnina kako bi našli onu koja im najviše odgovara. 

Ovde mozete pogledati kako bi izgledala 3D prezentacija vase nekretnine :
http://www.nekretnineobradovic.rs/stan-beograd-realestate/kartica.php?id=3620#.WJsBwjsrJPY