Naše usluge

PRODAJA NEKRETNINA

AGENCIJA NEKRETNINE OBRADOVIC je firma koja se bavi posredovanjem u prodaji nekretnina i jedna je od vodećih agencija u BEOGRADU, a naročito specijalizovana za nekretnine u centralnim beogradskim opstinama kao i za prodaju nekretnina na crnogorskom primorju i u inostranstu.


KUPOVINA NEKRETNINA

KUPOVINA NEKRETNINE je jedna od najvažnijih odluka u životu svakog čoveka. Budite oprezni pri kupovini, rizik štetnih posledica  je  veoma veliki ako se ceo posao ne obavi stručno i profesionalno.Ali ne mora sve da bude tako stresno i napeto.UZIVAJTE U VASOJ KUPOVINI!!!


PRAVNE USLUGE

Kupoprodaja nekretnina je jedan od najvažnijih životnih poslova svakog čoveka i zbog toga treba biti veoma oprezan u svakom pogledu, jer je rizik od štetnih posledica veoma velik, a šteta često nenadoknadiva, ako se ceo posao ne obavi stručno, savesno i profesionalno.

Naše usluge podrazumevaju proveru kompletne dokumentacije u kupoprodajnom postupku, sastavljanje  ugovora i ostalih podnesaka te zastupanja i pribavljanje neophonih dokumenata i dozvola.


EKSKLUZIVNO ZASTUPANJE U PRODAJI NEKRETNINE

AGENCIJA NEKRETNINE OBRADOVIC vam pruža mogućnost da vašu nekretninu prodajete na najsigurniji i najefikasniji načina – našim ekskluzivnim ili isključivivim posredovanjem.

Šta je ekskluzivno zastupanje?

Potpisivanjem ugovora o ekskluzivnom zastupanju dajete samo nama (AGENCIJA NEKRETNINE OBRADOVIC d.o.o.) pravo na posredovanje u prodaji vaše nekretnine u vremenskom periodu ZA koji se predhodno dogovorimo. Isključivim – ekskluzivnim posredovanjem vaša nekretnina dobija eksluzivan tretman i samim tim postaje privlačnija na tržištu.


Konsultantske usluge i edukacija

Obradovic Consulting je firma čija je jedna od delatnosti pružanje konsultatntskih usluga, istraživanje tržišta i edukacija zaposlenih.


3D prezentacija stanova-Virtuelna tura

3D VIRTUELNA TURA:
3D Virtuelna tura predstavlja najlakši način da bilo kom prostoru/nekretnini pristupite i prošetate kroz njega sa bilo koje tačke na svetu, koristeći vaš računar, telefon ili tablet.


SARADNJA SA VODECIM BANKAMA i POVOLJNIJI STAMBENI KREDITI

NEKRETNINE OBRADOVIC je za svoje Kupce obezbedila, saradnjom sa vodecim poslovnim bankama, bolje uslove za svoje klijente.


telplava.png
Pozovite nas