Naše usluge

PRODAJA NEKRETNINA

AGENCIJA NEKRETNINE OBRADOVIC je firma koja se bavi posredovanjem u prodaji nekretnina i jedna je od vodećih agencija u BEOGRADU, a naročito specijalizovana za nekretnine u centralnim beogradskim opstinama kao i za prodaju nekretnina na crnogorskom primorju i u inostranstu.


KUPOVINA NEKRETNINA

KUPOVINA NEKRETNINE je jedna od najvažnijih odluka u životu svakog čoveka. Budite oprezni pri kupovini, rizik štetnih posledica  je  veoma veliki ako se ceo posao ne obavi stručno i profesionalno.Ali ne mora sve da bude tako stresno i napeto.UZIVAJTE U VASOJ KUPOVINI!!!


PRAVNE USLUGE

Kupoprodaja nekretnina je jedan od najvažnijih životnih poslova svakog čoveka i zbog toga treba biti veoma oprezan u svakom pogledu, jer je rizik od štetnih posledica veoma velik, a šteta često nenadoknadiva, ako se ceo posao ne obavi stručno, savesno i profesionalno.

Naše usluge podrazumevaju proveru kompletne dokumentacije u kupoprodajnom postupku, sastavljanje  ugovora i ostalih podnesaka te zastupanja i pribavljanje neophonih dokumenata i dozvola.


EKSKLUZIVNO ZASTUPANJE U PRODAJI NEKRETNINE

AGENCIJA NEKRETNINE OBRADOVIC vam pruža mogućnost da vašu nekretninu prodajete na najsigurniji i najefikasniji načina – našim ekskluzivnim ili isključivivim posredovanjem.

Šta je ekskluzivno zastupanje?

Potpisivanjem ugovora o ekskluzivnom zastupanju dajete samo nama (AGENCIJA NEKRETNINE OBRADOVIC d.o.o.) pravo na posredovanje u prodaji vaše nekretnine u vremenskom periodu ZA koji se predhodno dogovorimo. Isključivim – ekskluzivnim posredovanjem vaša nekretnina dobija eksluzivan tretman i samim tim postaje privlačnija na tržištu.


Konsultantske usluge i edukacija

Obradovic Consulting je firma čija je jedna od delatnosti pružanje konsultatntskih usluga, istraživanje tržišta i edukacija zaposlenih.


Consulting and management coaching

Obradovic Consulting is a company whose one of core businesses is providing consulting services, market research and staff training.


USLUGE LEGALIZACIJE OBJEKATA

Nas tim zaduzen za ovu oblast ce  za Vas odraditi nephodan posao kako bi vas objekat bio legalizovan sto pre i uz ustedu vaseg vremena. 


3D prezentacija stanova-Virtuelna tura

Sa nasom Agencijom pruza vam se mogucnost da vasu neketninu, vas stan ili kucu brzo prodate tako sto cete je predstaviti u najboljem svetlu uz pomoc najnovijih tehnologija koje koristimo...


SARADNJA SA VODECIM BANKAMA i POVOLJNIJI STAMBENI KREDITI

NEKRETNINE OBRADOVIC je za svoje Kupce obezbedila, saradnjom sa vodecim poslovnim bankama, bolje uslove za svoje klijente.


telplava.png
Pozovite nas